ohjelma

Kiinteistöalan talousfoorumin ohjelmassa on yhteisten seminaariosuuksien lisäksi kaksi rinnakkaisohjelmaa. Voit valita Kiinteistöalan talous tai Vuokravalvonta ja perintä -teemoista oman kokonaisuutesi.

Ohjelman puheenvuorot ja puhujat täydentyvät vielä kesän aikana.

 

Puheenjohtajat:

 

Suomen Kiinteistöliitto ry

KTM Juho Järvinen on toiminut Suomen Kiinteistöliitossa ja sen tutkimus- ja kehitysyksikössä vuodesta 2014 lähtien. Tutkimus- ja kehityshankkeiden lisäksi Järvinen neuvoo ja kouluttaa asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden edustajia kirjanpito-, tilinpäätös- ja verokysymyksissä sekä talouden suunnitteluun liittyvissä asioissa. Lisäksi Järvinen kouluttaa säännöllisesti Kiinkossa ja on kirjoittanut kirjoja asunto-osakeyhtiöiden kirjanpitoon, tilinpäätökseen ja toiminnantarkastukseen liittyen.

Suomen Vuokranantajat ry

Susanna-Maria Aarnivuo työskentelee juristina Suomen Vuokranantajat ry:ssä, jonka palveluksessa hän on ollut vuodesta 2019 alkaen. Aarnivuolla on myös LKV-pätevyys, ja hän on Kuluttajariitalautakunnan huoneenvuokrajaoston varajäsen.

Aarnivuo tunnetaan alalla intohimoisena kouluttajana ja sisällöntuottajana. Hänen käsialaansa ovat muun muassa Kiinteistömedian julkaisemat Vuokra-asunnon vastuunjako -tuotteet, minkä lisäksi hän on Taloyhtiön vastuunjako -palvelun aktiivinen asiantuntijajäsen.

Ohjelma 20.-21.11.2024

Päivä 1

  • Illallinen järjestetään samassa hotellissa

Päivä 2

  • Susanna-Maria Aarnivuo haastattelee Ulosottolaitoksen Katja Savolaista häätömenettelyyn liittyvistä usein kysytyistä kysymyksistä.

 

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautuminen