Tietoa tapahtumasta

Osallistujan tietopaketti tapahtumasta.

Yleistä

Tervetuloa Taloushallintofoorumiin 3.-4.11.2021 Sokos Hotel Torniin Tampereelle! Tilaisuus järjestetään hybriditoteutuksena, eli voit osallistua tilaisuuteen myös Teamsin välityksellä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan Taloushallintofoorumiin 2021 täältä. Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy 25.10.2021.

Osallistumismaksu koko seminaariin on 750€ + alv per henkilö. Voit ilmoittautua vain yhdelle päivälle, jolloin osallistumismaksu on 550€+alv.

Majoitus

Tarvittaessa voit varata majoituksen Sokos Hotel Tornista. Majoituksesta hotelli veloittaa erikseen: 155 eur/2hh/vrk ja 135 eur/1hh/vrk. Majoitusvaraukset tehdään suoraan hotelliin 020 1234 600 / yksittäiset huonevaraukset tai sokos.hotels@sok.fi 5.10. mennessä kiintiötunnuksella FOORUMI. Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus varausta tehdessä.
Varaukset osoitteesta www.sokoshotels.fi varaustunnuksella BFOORUMI.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään vahvistuskirjeessä ilmoitettuun ajankohtaan mennessä osoitteeseen raija.paakkonen@kiinko.fi. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.

Covid turvallisuus

Jaamme käsidesiä ja kasvomaskeja paikan päällä sekä pidämme riittävät turvavälit tilaisuuden aikana. Huolehdithan, että saavut paikalle vain terveenä. Jääthän kotiin, mikäli sinulla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.